За інформацією Інституту вивчення війни (ISW), російські окупанти поступово втрачають можливість поповнювати свої запаси не тільки в живій силі, а й у техніці.

Збройні сили України зруйнували останній міст, що діє, біля Каховської гідроелектростанції - саме їм російські окупанти переправляли свою техніку на територію Херсонщини.

Аналітики зазначають, що українські війська продовжують обстрілювати у регіоні точки тилового забезпечення та склади боєприпасів росіян, повідомляє УНІАН.

Радник Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань заявив, що 12 серпня в результаті удару ЗСУ було виведено з ладу останній міст, яким окупанти переправляли військову техніку та боєприпаси на Каховську ГЕС.

Оперативне командування "Південь" також підтвердило атаку українських сил. Там додали, що ЗСУ підірвали склад боєприпасів у селищі Веселе Бериславського району Херсонської області.

"Вогонь наносився точково, щоб не зруйнувати греблю, а лише переправу, якою зараз користуються окупанти", - зазначили у відомстві.

Популярні новини зараз

Доведеться одразу віддати майже 8 тисяч: українських водіїв почали масово штрафувати у Польщі

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Вудка гнутиметься від улову: на що треба ловити коропа, щоб він клював як божевільний

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Показати ще

Крім того, українська авіація завдала удару по російському опорному пункту під Андріївкою та накопиченню живої сили та техніки загарбників під Брускінським.

Читайте також:

Росіяни проклинають Путіна: родини російських військових у дикій паніці вивозять із Маріуполя

"Спійте неспокійно": Кім показав залишки російських "Смерчів" і звернувся до окупантів

Українська авіація завдала чергового удару по окупантам. Розкрито деталі