ЗМІ вже роками публікують дивні збіги: кілька різних Путіних, яких гримують під президента РФ, з'являються у різних місцях, але дуже відрізняються один від одного.

Постійна особливість, яку ніяк не можуть приховати в кремлівській гримерці – це мочки вух (у кожного двійника вони різні), це права рука, що обвисла, і "паркінсонська хода".

Всі ці деталі постійно з'являються і постійно зникають, залежно від того, якого з двійників Путіна хочуть показати суспільству.

У мережі навіть є таблиця двійників Путіна. У ній позначені прізвиська персонажів, яких "впарюють" широкому загалу.


Серед двійників Путіна є такі персонажі, як "Удмурт", "Дипломат" та "Синяк". Останній, за твердженням укладачів таблиці, виявився найневдалішим двійником і незабаром буде відправлений на заслужену відпустку. Куди – питання риторичне. Не думаєте ж ви, що людину, яка працювала двійником диктатора Путіна, ось просто так випустять у люди...

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

І ще один цікавий нюанс: про реальні двійники Путіна вже заговорили навіть у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"А чи живий Путін?...У нього картинка вуха різна, а це як відбиток пальця. У кожної людини картинка вуха унікальна, вона не може повторитися", - сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Нагадаємо, раніше опозиційний журналіст Олександр Невзоров розповів, що Путін має певну кількість двійників.

Більш схожих на диктатора посідають ближче до учасників того чи іншого офіційного заходу. Фігур, у яких можна знайти дивні та помітні відмінності, садять за довжелезний 10-метровий стіл, щоб співрозмовник не міг знайти відмінностей. Як це було на зустрічі Путіна та президента Франції Еммануеля Макрона...

Читайте також:

Найпотужніший удар по Путіну та його родині: США дуже суворо покарали Аліну Кабаєву

Багато хто не знав: у чому випрати одяг із "секонду", щоб швидко прибрати запах

В оточенні Путіна вже почалася серйозна паніка щодо його стану, - розвідка