Приготовлені з сиром супи виходять дуже насиченими, ситними, ароматними та ніжними, їхній чудовий вершковий смак вражає. До того ж вариться ця перша страва досить просто.
Картоплю промити, почистити та нарізати невеликими шматочками. Залити порізану картоплю чистою холодною водою, додати|добавляти| трохи солі і довести до кипіння. Варити 15 хв.
Печериці промити, нарізати невеликими скибочками. Цибулю та моркву почистити і подрібнити: цибуля – невеликими кубиками, а морква – натерти на великій тертці.
Викласти цибулю та моркву на розігріту сковороду з олією, трохи обсмажити. Обсмажувати все, періодично помішуючи.
Додати засмажку з овочів у каструлю з картоплею, довести до кипіння та проварити хвилину.
Плавлений сир нарізати або натерти на тертці. Додати в суп. Зняти суп з вогню та дати постояти 5 хвилин. Ще раз перемішати блюдо. Подавати суп бажано у гарячому вигляді, за своїм бажанням додати свіжу зелень.
"СКАЙ" на новій хвилі: Олег Собчук вперше після розлучення зізнався, що знову закоханий
Як досягти щільних і соковитих качанів капусти: секрети ефективних підживлень
Ніжні рисові котлети з тунцем: проста і смачна вечеря для всієї родини, рецепт
Загадкові штрафи у мобілізації: чому українцям пропонують платити 50% від суми без пояснень
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт