Приготовлені з сиром супи виходять дуже насиченими, ситними, ароматними та ніжними, їхній чудовий вершковий смак вражає. До того ж вариться ця перша страва досить просто.

Картоплю промити, почистити та нарізати невеликими шматочками. Залити порізану картоплю чистою холодною водою, додати|добавляти| трохи солі і довести до кипіння. Варити 15 хв.

Печериці промити, нарізати невеликими скибочками. Цибулю та моркву почистити і подрібнити: цибуля – невеликими кубиками, а морква – натерти на великій тертці.

Викласти цибулю та моркву на розігріту сковороду з олією, трохи обсмажити. Обсмажувати все, періодично помішуючи.

Додати засмажку з овочів у каструлю з картоплею, довести до кипіння та проварити хвилину.

Плавлений сир нарізати або натерти на тертці. Додати в суп. Зняти суп з вогню та дати постояти 5 хвилин. Ще раз перемішати блюдо. Подавати суп бажано у гарячому вигляді, за своїм бажанням додати свіжу зелень.

Популярні новини зараз

Не з'явився до ТЦК - автоматично залишився без прав водія: українцям уточнили цей нюанс мобілізації

Олександр "Терен" Будько на "Холостяку" розважився відразу з двома красунями: з ким відбувся перший поцілунок

Найважливіші роки в житті: коли у кожного із знаків Зодіаку відбудеться переворот із ніг на голову

На зиму поки не чекаємо, а готуємось до потепління: прогноз погоди в Україні на вихідні 16-17 листопада

Показати ще

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт