Путінська влада, яка керує Кримом, змушена була вдатися до крайніх заходів через найпотужніші зливи на території півострова.

Як повідомляє Оглядач, про наслідки стихії і про введення режиму надзвичайної ситуації заявив так званий "глава" окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов.

"Відповідно до протокольного рішення Комісії з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій і забезпечення пожежної безпеки Республіки Крим прийнято рішення про віднесення ситуації, що склалася на території Сімферополя і Сімферопольського району в результаті рясного випадання опадів при проходженні комплексу небезпечних метеоявлень, до надзвичайної ситуації міжмуніципального характеру", – написав він.

Російське пропагандистське видання " РИА-Новости. Крим" з посиланням на главу окупаційної адміністрації Сімферополя Михайла Афанасьєва повідомило, що по вулиці Толстого звалилися дві смуги автомобільного мосту.

Популярні новини зараз

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Можна залишитись без урожаю: чого не любить морква і яких помилок потрібно уникати

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

За його словами, "другі дві смуги теж не вселяють довіри", тому рух через міст перекрито від заправки "Атан" до вулиці Олександра Невського. Постраждалих у зв'язку з цією подією немає.

За даними видання "Комсомольська правда", найгірше зараз ситуація в Сімферопольському районі, де затопило п'ять селищ - Піонерське, Лозове, добре, Андрусове і Українка. Вийти з будинків зараз можна тільки вплав - дороги перетворилися на річки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські розвідники отримали детальну технічну документацію про будівництво "Кримського моста".

Зокрема, повідомляється, що у документа є докладна інформація про рельєф місцевості, дорожнє покриття, опори мосту, протизсувні конструкції, заїзди-з'їзди та всю інфраструктуру комплексу.

Читайте також:

Зграя шакалів: у США показали, звідки війська РФ завдали потужного удару по Україні.

Грузія раптово закриває кордон з Росією. Подробиця.

Розклад: електрички в напрямку Ірпеня, Бучі, Малина та Коростиня ходитимуть набагато частіше.