Зазвичай морквяний пиріг подобається як дітям, так і дорослим. Він відмінно підходить до чаювання і для зустрічі друзів. Обов'язково приготуйте такий морквяний пиріг, він 100% сподобається вам!

Інгредієнт:

  • морква-250 г;
  • яйця - 4 шт.;
  • масло-150 мл;
  • цукор-200 г;
  • борошно-250 г;
  • сода-10 г
  • курага-за смаком.

Для початку потрібно натерти моркву на дрібній тертці і викласти в миску. Якщо з моркви виділилося занадто багато соку, тоді трохи її віджати.

У блендері змішуємо масло, цукор, морква і яйця. Збиваємо до однорідної повітряної маси.

Додаємо борошно в отриману морквяну масу. Ретельно перемішати.

Випікати морквяний пиріг потрібно при 180 градусах близько 40 хвилин, до сухої дерев'яної палички.

Популярні новини зараз

"Я у процесі": заміжня Олена Кравець чесно розповіла про кохання, яке ще попереду

Осінь із бонусами: на які виплати можуть розраховувати військові ЗСУ

Міні-піца за 5 хвилин - смак з дитинства, який тепер готується простіше, ніж заварити локшину, рецепт

Світло дорожчає: коли платіжки "вдарять" по кишені та чому 6 гривень за кіловат-годину - це не кінець

Показати ще

До речі, смак такого морквяного пирога кожен раз можна змінювати за своїм бажанням. Наприклад, можна додати горіхи і родзинки, а в наступний раз додати цедру лимона або апельсина і т. д.

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь

Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт