Зазвичай морквяний пиріг подобається як дітям, так і дорослим. Він відмінно підходить до чаювання і для зустрічі друзів. Обов'язково приготуйте такий морквяний пиріг, він 100% сподобається вам!

Інгредієнт:

  • морква-250 г;
  • яйця - 4 шт.;
  • масло-150 мл;
  • цукор-200 г;
  • борошно-250 г;
  • сода-10 г
  • курага-за смаком.

Для початку потрібно натерти моркву на дрібній тертці і викласти в миску. Якщо з моркви виділилося занадто багато соку, тоді трохи її віджати.

У блендері змішуємо масло, цукор, морква і яйця. Збиваємо до однорідної повітряної маси.

Додаємо борошно в отриману морквяну масу. Ретельно перемішати.

Випікати морквяний пиріг потрібно при 180 градусах близько 40 хвилин, до сухої дерев'яної палички.

Популярні новини зараз

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

До речі, смак такого морквяного пирога кожен раз можна змінювати за своїм бажанням. Наприклад, можна додати горіхи і родзинки, а в наступний раз додати цедру лимона або апельсина і т. д.

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь

Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт