Як і всі страви, приготовані у фритюрі, сирні кульки виходять дуже смачними.
Сирні кульки 24 шт:
- сир-270 гр;
- борошно-3 ст. л;
- розпушувач-10 гр;
- білок-2 шт;
- сухарі панірувальні;
- масло для смаження.
Твердий сир - це основний продукт цієї страви, тому до його вибору потрібно підійти відповідально. Кухарі радять вибирати якісний і смачний продукт і щоб це був саме сир а не Сирний продукт.
Перед тим, як починати приготування сирних кульок, твердий сир потрібно охолодити, щоб він не плавився і було легше його подрібнювати.
Тим часом потрібно відокремити білки від жовтків і збити їх до міцної піни. При цьому жовтки можна відразу прибрати в холодильник, так як вони в рецепті не використовуються.
Для вимішування тіста потрібно взяти глибоку миску, щоб було зручно змішувати всі інгредієнти.
Кацурін був в залі? Надя Дорофєєва вперше за довгий час зробила це з "колишнім", який вийшов до неї просто на сцену
Огірки будуть плодоносити так, що ви втомитеся збирати врожай, просто підгодуйте цим чудо-засобом
Справжня прикраса: рецепт печива "Каштани" з маминого зошита
Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"
До білків потрібно додати три столові ложки борошна, розпушувач і натертий на самій дрібній тертці твердий сир. Трохи посоліть. Якщо сир занадто солоний, можна тісто не солити. Все акуратно перемішайте.
Вийде липке як пластилін сирне тісто.
З отриманого тесту потрібно зліпити кульки розміром з перепелине яйце. Можна робити крупніше, але тоді доведеться використовувати більше рослинного масла.
Викладаємо кульки у велике блюдо з бортами і посипаємо зверху панірувальні сухарі. Тепер круговими рухами прокрутіть блюдо, так всі ваші кульки рівномірно покриються крихтою.
Яку б сковороду ви не взяли, масла потрібно наливати стільки, щоб кульки потонули в нього наполовину.
Масло розігріваємо на середньому вогні.
Далі кульки кладемо невеликими порціями і обсмажуємо з усіх боків.
Смажаться вони дуже швидко, 30-40 секунд достатньо.
Добре просмажені з усіх боків сирні кульки потрібно дістати з сковороди і викласти на паперові рушники, щоб пішло зайве масло. Щоб не зіпсувати округлу форму кульок, після приготування не потрібно тримати їх довго гіркою, тому що вони м'які і можуть придавити один одного.
Повинні вийти неймовірно смачні повітряні сирні кульки, скоринка хрустка, начинка м'яка і тягуча.
Нагадавши, у Зеленського розповіли про перемогу України: Росія стане країною-вигнанцем.
Тим часом у РФ повністю зупинили випуск зенітно-ракетних комплексів. Це кінець армії.
Також повідомлялося, що війська Путіна не можуть почати наступ на Донбасі.