У мережі з'явилася інформація про те, як трофейне озброєння надійшло на службу до ЗСУ

В результаті боїв, що відбувалися на вихідних, 5 і 6 березня, українські військові здобули в боях велику кількість трофейної російської військової техніки. Частина цієї техніки абсолютно нова і була просто кинута на поле бою. У мережі з'явилося безліч фотографій, на яких відображено, якою зброєю тепер користуються українські військові.

Так, У Житомирській області, наприклад, сили територіальної оборони захопили російську вантажівку, яка перевозила керовані протитанкові ракети 9М113 "Конкурс-М". Крім цього, військовим вдалося захопити російські ПТУРи, зенітно-ракетні комплекси і танки. Обсяг залишеної противником техніки настільки великий, що військові вже жартують, що РФ стає найбільшим постачальником зброї для ЗСУ.

Кинута російська техніка. Фото: РБК-Україна

Також повідомляється, що в Луганському напрямку після боїв українцями були захоплені і розбиті вісім БМП, один МТЛЮ, вантажівка "Урал", позашляховик і кілька артилерійських систем. В результаті успішного контрнаступу під Харковом було підбито безліч танків і зібрано велику кількість трофеїв.

Популярні новини зараз

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Українців, які виїжджають до Польщі, попередили про важливе нововведення

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

У Миколаївській області російський десант кинув цілу колону БМД, в результаті чого українськими військовими були захоплені десятки одиниць бойової техніки.

У Харківській же області українським військовим дісталася розбита колона російського ОМОНу. Захоплено було ще близько 30 одиниць техніки від 200-ї російської бригадою, яка, приховуючи від вогню ЗСУ, втекла, залишивши танки, МТЛБ і вантажівки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.