У мережі показали наслідки російського вторгнення для села Стоянка під Києвом.

Так, біля села Стоянка Київської області був підірваний міст. Через що тепер проїхати з Києва до Житомира неможливо. Однак зруйновано не лише міст у цьому в селі, адже дії окупантів призвели до того, що його вже практично і немає, що видно на представленому відео.


Варто зазначити, що це село входить до Бучанського району Київської області України. Село Стоянка розташоване на виїзді з Києва в бік Житомира. Відомо з XVII ст.

Популярний напрямок заміського котеджного будівництва. У лісі поруч з селом є зона відпочинку з риболовлею на озері. Поруч з селом Стоянка знаходиться Гореницький заказник-один з об'єктів природно-заповідного фонду Київської області, лісовий заказник місцевого значення.

Населення ще за переписом 2001 року становило 405 осіб, а тепер тут майже нікого немає. Постраждало село тільки тому що розташоване в 5 кілометрах на захід від Києва. Окупанти в спробі наблизиться до міста і взяти його не гребували ніякою зброєю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що Росія через вторгнення в Україну протягне 30 днів, згідно з прогнозом фінансових експертів.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.