Українським військовим вдалося перехопити серію телефонних розмов російських окупантів.

Примітно, що в своїх розмовах з рідними вони зізнаються, що хочуть дезертирувати. Відповідне аудіо з одним з таких діалогів у Telegram опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, пише "УНІАН".

За словами окупантів, вони, мовляв, не давали згоди на участь у війні проти України і хочуть повернутися в РФ через величезні втрати в боях з ЗСУ. Але російське командування їм відповіло, що солдатам загрожуватиме в такому випадку кримінальна відповідальність за нібито зраду Батьківщині.


Варто відзначити, що йде вже десята доба героїчного протистояння нашого народу російському військовому вторгненню. Український народ гідно бореться за свою землю і не має наміру поступатися противнику.

На даний момент частини і підрозділи загарбників вже деморалізовані, солдати і офіцери окупаційної армії продовжують здаватися в полон, біжать, залишаючи на українській землі озброєння і техніку. Не тільки військові, а й звичайні неозброєні люди не бояться показувати окупанту свою громадянську позицію, тим самим завдаючи йому психологічної поразки.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядає Харків після ударів російської армії. Від цих фото холод по шкіри.

Також наш портал повідомляв, що російські військові кидають гранати в мирних жителів України, що призводить до страшних наслідків.

Нагадуємо, що американський сенатор розповів, що потрібно зробити з президентом Росії та ініціатором війни з Україною Володимиром Путіним.