З'явилася інформація щодо того, що були підірвані залізничні колії в Ірпені Київської області.

Таким чином російська армія в черговий раз завдала удару, через що евакуація по цьому маршруту стала не можлива. Відповідну заяву зробив мер міста Олександр Макушин, повідомляє "ТСН".

окупанти підірвали евакуаційний маршрут, фото: ТСН

У сформованій ситуації він закликав усіх людей, які чекали евакуації з залізничного вокзалу Ірпеня перейти до Новоірпінської траси (с.Романівка), де буде здійснена евакуація автобусами до Києва.

До слова, щодо вибуху відомо, що після попадання снаряда з рейок зійшли два порожніх вагони, які подавалися на евакуаційний рейс у складі 5-вагонного поїзда. Про це розповіли в "Укрзалізниці", уточнивши, решта евакуаційних рейсів відправлятимуться за графіком.


Загальна кількість врятованих в даний час становить 1,26 млн.чоловік. Незважаючи ні на що потяги "Укрзалізниці" продовжують курсувати і рятувати життя українців, відвозячи їх з гарячих точок. При цьому їх маршрут і час відправлення кожного дня можуть змінюватися з метою безпеки поїздів і пасажирів.

Все робиться для того, щоб вони не стали метою путінських ракет.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали фото розгромленої російської колони в Бучі. Вийшло справжнє кладовище посеред міста.

Також наш портал повідомляв, що російські військові кидають гранати в мирних жителів України, що призводить до страшних наслідків.

Нагадуємо, що путінське вторгнення на територію України забрало життя вже 2000 мирних громадян.