Глава Міноборони Олексій Резніков розповів про те, як відбувається оборона України від вторгнення

Українські війська обороняються вже понад 200 годин і дають гідну відсіч російському вторгненню. Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков у своєму профілі в Facebook розповів про те, що в ці години відбувається переломний момент в ситуації, проте цей момент вимагає особливої концентрації.

Українські військові зупинили противника на більшості напрямків, в окремих напрямки Збройні Сили України вже перейшли в успішний контрнаступ. Найскладніша ситуація як і раніше відбувається на півдні країни, зокрема на Запорізькій АЕС.

Проте, впевнений Резніков, завдяки бойовому духу українських військових противник приречений на поразку. Харків продовжує стояти неприступною фортецею, хоча вся країна і змушена спостерігати Російські обстріли. Тим не менш, вся Європа переконалася в тому, що Харків — не тільки інтелектуальний і промисловий центр, а й горде місто з героїчними громадянами.

Тривають бої в Сумській та Чернігівській областях, які рятують Київ від облоги. До тих пір, поки управління країною і армією не порушено, у противника немає ні шансу на успіх. На півночі і сході України захисники дають відсіч росіянами і рухаються до перемоги.

За 8 діб військового конфлікту російська армія зазнала втрат у більш ніж 10 тисяч осіб. Крім того, підтверджена загибель одного російського генерала. Тим не менш, втрати несе і Україна.

Популярні новини зараз

Подорожчають не тільки продукти, комуналка і пальне: Київстар, lіfecell і Vodafone накрутять тарифи

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.