Починаючи з понеділка, 10 січня, українці можуть у всіх відділеннях "Альфа-Банку" отримати пластикові картки, за якими вакциновані українці отримають свою 1000 гривень.

"Апостроф" уточнює, що раніше ці карти були тільки в цифровому варіанті і оформлялися через цифровий банк sense SuperApp.

Дану карту отримають клієнти, які раніше не отримали цифрові карти. Так, уточнюється, що для цього необхідно прийти у відділення фінустанови, маючи на руках паспорт та ідентифікаційний код.

Карти, які видають в Альфа-Банку не є персоналізованими і тому вони видаються відразу ж у відділенні. Уточнюється, що нові клієнти, крім 1000 гривень від держави, отримають на свій рахунок cash'u додаткові 100 гривень бонусами від Альфа-Банку.

Клієнти банку, які мають на руках цифрову карту, можуть отримати пластикову карту на початку лютого, Дистанційно замовивши доставку Новою Поштою, або звернутися безпосередньо до відділення.

Популярні новини зараз

Вони так і просяться до рота: рецепт найсмачніших картопляних паличок із сиром

Допоможе звичайний папір: як без проблем позбутися бур'янів на грядках та на клумбі

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Щоб отримати 1000 гривень на пластикову карту після оформлення карти для виплат в Альфа-Банку, всім вакцинованим українцям потрібно буде завантажити додаток Дія і в розділі " Послуги "вибрати" єПідтримка", потім вислати заявку на отримання коштів і вибрати карту Альфа-Банку.

Після того, як буде здійснено вибір карти в Дії, 1000 гривень перераховується відразу ж на рахунок.

Уточнюється, що на сьогоднішній день клієнти Альфа-Банк Україна вже витратили 40 мільйонів гривень на придбання книг (40%), квитків в кінотеатр (28%), залізничних квитків (11,72%), а також квитків в театр (11%). На спорт витрачено 7%, на музичні концерти 2%, а на відпочинок і авіаперельоти – менше 1% коштів.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні оновили зони карантину.

Також Hyser повідомляв, що українцям пропонують нову фінансову допомогу.

Нагадаємо про бустерній дозі вакцини для тих, кому виповнилося 60 років.