Всіх жителів України попередили про те, що потрібно готуватися до великої кількості опадів у вигляді снігу і до потужних хуртовин. Українські синоптики не проводили час даремно і приготували прогноз погоди, щоб попередити про сильні снігопади.

Відповідну публікацію оприлюднили на «Апостроф»

Як відомо, в багато міст України прийшло потепління на пару з туманами і ожеледицею. Проте вже через тиждень на території України прийде справжня зимова погода і випаде дуже багато снігу.

Потрібно повідомити, що 17 січня вранці в Карпатах випаде дуже багато снігу – близько 10 сантиметрів за добу. Крім цього, на території східної та північної України також випаде дуже багато снігу за день.

17 січня

Також, 18 січня сніг не припиниться і сніговий покрив в Карпатах становитиме вже приголомшливих 58 сантиметрів. Східну і північну Україну також замете - випаде близько 20 сантиметрів снігу.

Популярні новини зараз

Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом

Анна Кошмал раптово "вийшла з тіні" і вразила новими формами: "Тепер у мене..."

Соковиті баклажани з фаршем у клярі: ці котлети стануть вашими улюбленими до пюрешки

Опале листя - справжній скарб: як використовувати їх на городі, неймовірна користь

Показати ще

Необхідно нагадати про те, що український синоптик Ігор Кибальчич заявив, що в січні Україну часто накриватимуть густі тумани і неслабкий вітер. Крім цього, в січні температура буде на 1-2 градуси нижче норми, що говорить про похолодання. Синоптик приділив особливу увагу лівобережній Україні, бо там можуть бути різкі похолодання.

18 січня

Жителі столиці України вже переконалися в тому, що за добу може випасти дуже багато снігу. 9 січня ще в нічний час доби почав падати сніг, який тривав цілий день. Вже 10 січня в Києві можна було побачити справжню снігову зиму у своїй красі.

Нагадаємо, що жителям України повідомили про різке потепління понад 10 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про сильні снігопади.

Також портал "Hyser" писав, що українцям повідомили, що на Водохреща морозів не буде.