2022 рік, що наступив, проходить під знаком Тигру, який вважається в китайському гороскопі одним з найбільш кровожерливих.

У такі роки людство влаштовувало перевороти, бунти і повстання, пише "Апостроф". Так, наприклад, Перша світова війна, "арабська весна", Карибська криза, вибух в Чорнобилі і багато іншого відбулися в рік Тигра.

Астрологи попереджають, що поточний рік не станемо винятком і небезпека чекає, в першу чергу, жителів України. За прогнозами фахівців, існує ймовірність нападу Російської Федерації на нашу країну вже в березні.

Відомий астролог Влад Росс нагадав, що 12 грудня 2021 року над землею пролітала комета під назвою "Леонард". У цей день вона наблизилася до нашої планети на найближчу відстань і в цей день Росія відзначала своє "національне" свято "День Конституції".

Президент России Владимир Путин. Скриншот видео

Росс впевнений, що комети мають властивість вносити хаос і сум'яття. З їх появою пов'язують відхід з влади одного з правителів світу. Він сподівається, що комета, що з'явилася 12 грудня "віднесе" за собою Путіна і всіх, хто йому підпорядковується.

Популярні новини зараз

Лише яблука та манка: як приготувати соковиті оладки, рецепт

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян поїхали до Нью-Йорка та влаштували романтику

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

"Ось "день Конституції РФ" припадає на 12 грудня, і будемо сподівається, що в найближчий рік кара Божа, пов'язана з кометою "Леонард", просто знесе Путіна і його оточення", - заявив Росс.

Раніше Hyser писав про те, що Сполучені Штати Америки передають Україні потужну зброю.

Також Hyser повідомляв, що українцям повідомили, коли Росія може напасти на Україну.

Нагадаємо, що Російська Федерація нарощує міць на кордоні з україной.