Ціноутворення в "Укразалізниці" - окрема тема для суперечок і розглядів. Адже банально квитки навіть на приміські "електрички" і "дизеля" коштують досить багато, і це не кажучи про міжрегіональні швидкісні поїзди. Іноді дешевше полетіти літаком, ніж поїхати на поїзді, та й швидше вийде.

І ось нещодавно українці зіткнулися з наступною проблемою - тепер обміняти електронний квиток на паперовий в касах залізничних вокзалів України можна тільки за гроші. Про це інформує Апостроф.

Якщо раніше, ще два місяці тому, роздрукувати квиток коштувало абсолютно нічого, то вже з середини грудня 2021 року за дану послугу «деруть» 12 гривень.

В "Укрзалізниці" пояснюють це наступним чином – щоб люди навчилися користуватися електронними квитками і не витрачали ресурс для друкування паперових. В цілому, з міркування економії. Адже дуже часто пасажири, у яких є електронний квиток, просто бояться його використовувати, віддаючи перевагу «папірцю».

У підприємстві повідомляють, що всі провідники зобов'язані приймати електронний посадковий талон. Якщо ж при посадці на поїзд провідник відмовляється від ідентифікації такого квитка – потрібно дзвонити на «гарячу лінію» «Укразалізниці».

Популярні новини зараз

Анна Кошмал раптово "вийшла з тіні" і вразила новими формами: "Тепер у мене..."

Соковиті баклажани з фаршем у клярі: ці котлети стануть вашими улюбленими до пюрешки

18 годин без світла - нова реальність: українців попередили про складний період та нові графіки

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у ПФУ розповіли, як позначаться новорічні свята на виплати пенсій українцям.

Нагадуємо, що найпопулярніші фінансові установи України масово блокують платіжні картки громадян.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли про загрозу масштабного відключення централізованого опалення.

Тим часом, експерти розповіли, як перевірити заборгованість по комунальних послугах онлайн, щоб уникнути скасування виплат по субсидії.