У мережі з'явилися фотографії скандальної події в Рівненській області через урочисте відкриття туалету

У провінційних містечках досить часто трапляються ситуації, коли з бюджетних коштів виділяються гроші на ремонт або створення чогось не дуже дорогого, наприклад, автобусної зупинки або шкільного туалету, проте місцева влада примудряється зробити з цього ціле урочисту подію. Інформаційний портал "Радіо Трек" розповів про те, що в Рівненському районі урочисто відкрили шкільний туалет.

Повідомляється, що в населеному пункті Тишиця, розташованому в Рівненському районі, в місцевому ліцеї був встановлений новий туалет. Правда, до цієї події було приурочено явно занадто урочистий захід: фасад навчального закладу прикрасили повітряними кульками, а також була перерізана Червона стрічка.

Урочисте відкриття туалету в ліцеї. Фото: Facebook

Обласний департамент освіти і науки зазначив, що хоч подія для населеного пункту і важлива, урочисте відкриття туалету — це вже занадто. Зазначимо, що інформація про урочистості з цього приводу 3 січня з'явилася на сторінці ліцею в Facebook.

Керівництво навчального закладу висловило подяки людям, які причетні до появи нового туалету в ліцеї. Це Березневський міський голова Руслан Пилипчук, депутат Березневської міськради Олександр Галагуз, і колишній керівник ліцею Ольга Дячук. Судячи з фотографій на відкритті туалету були присутні близько 30 осіб, в тому числі і учні.

Популярні новини зараз

Не лише комуналка та продукти: в Україні сильно подорожчає інтернет

Навіщо хитрі європейці обмотують дверні ручки фольгою: відповідь вас точно здивує

Монатік показав себе таким, яким його ніхто не пам'ятає: тоді він називався "Shark"

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що мережа розсмішила реакція кота на Новорічне привітання Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що астролог розповів, що Зеленському доведеться зіткнутися зі складнощами.

Також "Hyser" писав, що Зеленського сфотографували в компанії блондинок і без дружини.