У мережі знайшли відеоролик, на якому відображено як депутат Одеської області записав дивне привітання

На початку 2022 року в мережі спалахнув черговий скандал. Через пару днів після святкування Нового року користувачі мережі звернули увагу на ролик, який був опублікований в соціальній мережі Facebook ролик з новорічним привітанням депутата Білгородської районної ради Одеської області Віталія Градинара, який сам депутат і розмістив. Примітною особливістю ролика є те, що Градинар, з якоїсь причини, записує привітання на тлі новорічної промови президента Російської Федерації Володимира Путіна, а не українського президента.

Повідомляється, що пост з привітанням був розміщений в соціальній мережі ще 31 грудня 2021 року, проте користувачі мережі звернули увагу на його вчинок тільки зараз. У своєму привітанні він побажав миру і благополуччя.

Багатьох українців обурило те, що в новорічну ніч український депутат слухав святкове відеозвернення президента країни-агресора. На Градинара посипалася величезна кількість негативних коментарів від користувачів мережі. Після скандалу депутат приховав коментарі до свого посту, проте користувачів мережі це не зупинило, і вони продовжили писати гнівні коментарі під іншими публікаціями депутата.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що український шоумен Андрій Данилко повеселив українців непристойним новорічним привітанням.

Популярні новини зараз

У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецька сім'я нарядила в будинку понад 440 ялинок на Новий Рік.

Також "Hyser" писав, що користувачів мережі розсмішили пінгвіни, яких нарядили в костюми Санта Клауса.