Користувачі поділилися в соцмережах душевною історією однієї пенсіонерки з Тернополя.

Літня жінка втратила всю свою пенсію в сумі 2200 грн прямо на виході з пошти. Сталося це 22 грудня 2021 року, напередодні Нового року. Своєю бідою пенсіонерка поділилася з жінкою на ім'я Наталя, яка допомогла розмістити їй оголошення з проханням повернути гроші. Воно швидко розійшлося за місцевими Facebook групами.


Однак, на жаль, людина, яка знайшла гроші, їх так і не повернула. Проте бабусі, якій, до слова, 71 рік, допомогли. Небайдужих людей зворушила її історія і вони вирішили зробити добру справу, а саме допомогти грошима.

В результаті за словами пенсіонерки, їй вдалося зібрати суму, що була втрачена, і навіть більше вийшло. Вона розмітила оголошення зі словами подяки, згадавши про людей, які їй допомогли.

"Я зворушена вашою добротою до сліз. Молюся за вас і прошу Божого благословення", - написала жінка і поіменно згадала кожного, хто прийшов їй на допомогу.

у Тернополі бабуся втратила пенсію, але люди моментально їй допомогли, фото: 5 канал

Також, жінка попросила жителів Тернополя більше не збирати для неї коштів, оскільки в цьому більше немає необхідності. Після таких історій дійсно хочеться вірити в чудеса і в те, що є ще люди, готові прийти на допомогу, нехай навіть незнайомій людині.


Раніше "Hyser" писав про те, що пенсіонерів обрадували новими виплатами в 2022-му році.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, хто з 1 січня почне отримувати підвищені пенсії.

Нагадуємо, що українцям назвали умови дострокового виходу на пенсію.