Стало відомо про чергову непередбачену обставину на території України. У Черкаській області прорвало греблю на Золотоношці.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Вести»

У селі Маркізівка Новодмитрівської територіальної громади Черкаської області трапилася непередбачена ситуація, там зруйнувалася нижня частина шлюзу греблі на річці Золотоношка.

Поліція Ческаської області заявила про те, що близько 6 години вечора до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Черкаській області та Головного управління Національної поліції в Черкаській області надійшло повідомлення про те, що було виявлено часткове руйнування греблі на річці Золотоноші.

Важливо помітити, що в повідомленні говорилося і про те, що з місця події почала виходити вода шириною близько 4-х метрів і глибиною в 30 сантиметрів.

Крім цього, є відомості, що в сусідніх селах ковтуни, Міцалівка і Антипівка вже стоять пости поліції вздовж течії річки. Це зроблено для того, щоб співробітники правоохоронних органів могли контролювати рівень води в річці. Всі місцеві жителі селищ вже попереджені про потенційну загрозу.

Популярні новини зараз

Монатік показав себе таким, яким його ніхто не пам'ятає: тоді він називався "Shark"

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Показати ще

Відомо, що на даний момент йдуть роботи для того, щоб зміцнити греблю бетонними плитами.

Співробітники поліції звернулися до людей і сказали, що вони тримають ситуацію під контролем. Все має бути залагоджено найближчим часом.

Потрібно повідомити, що дана ситуація викликала чимало шереху, так як нижня частина шлюзу греблі на річці грає дуже серйозну роль.

Нагадаємо, що у мережі показали, як у центрі міста загорілася ялинка.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали загадковий човен з часів Другої світової війни.

Також портал "Hyser" писав, перед Новим роком в Америці розбився літак.