Мережу насмішив кіт, якому не зайшла червона ікра.

З нагоди свята господарю котика, мабуть, захотілося його побалувати делікатесом зі столу. Так, йому була запропонована червона ікра, як і кільком ще котикам на відео, що вже активно поширилося мережею.


Подібні ролики часто стають популярними в просторах Інтернету і набирають масу переглядів. Не стало винятком і це відео, адже в ньому є своя особливість. Справа в тому, що в той час, коли деякі котики охоче їли запропоновані ласощі, шотландський кіт продемонстрував вельми дивну реакцію на нього, відмовившись їсти ікру.

Можливо саме завдяки цьому котику і його такій поведінці, відповідне відео і стало популярним. В цілому за кілька днів воно набрало понад 5 тисяч лайків і десятки коментарів, що досить непогано для аккаунта, де це відео було виставлено.


Користувачі розділилися на два табори під постом: одні порахували, що кіт даремно відмовився від таких ласощів, а інші відзначили, що він все правильно зробив, оскільки ікра шкідлива для організму пухнастиків. Одна дівчина пояснила, що у них слабкий шлунково-кишковий тракт і їм краще не давати жирне, солоне.

Популярні новини зараз

Опале листя - справжній скарб: як використовувати їх на городі, неймовірна користь

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі сміються над реакцією кота на новорічний виступ президента України Володимира Зеленського.

Також наш портал повідомляв, що мережу насмішив ролик, в якому показали хропіння єнота.

Нагадуємо, що у мережі показали самого дресированого кота в світі.