Знаменита українська мольфарка Марія розповіла журналістам, хто буде наступним президентом України

В гуцульській культурі мольфари - це люди, наділені надприродними і знахарськими здібностями, в тому числі і даром віщування. Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, в рамках своєї телепрограми "Подорожуй Україною з Дмитром Комаровим", побував у Карпатах і відвідав відому українську мольфарку Марію, яка розповіла про майбутнє України і пообіцяла їй процвітання при жінці-Президентові.

Так, у своєму коментарі вона заявила, що наступним президентом України після Володимира Зеленського стане жінка, і її прихід на цей пост принесе Україні довгоочікуваний період процвітання. Правда, зазначила віщунка, триватиме цей період процвітання не дуже довго і потім ситуація знову погіршиться. За словами Марії, процвітання триватиме в країні приблизно три-чотири роки.

Зазначимо, що таке передбачення досить цікаве в контексті того, що в 2019 році на пост президента міг балотуватися і ще один відомий в Україні шоумен — Андрій Данилко, відомий всім своїм амплуа Вєрки Сердючки. Головний редактор видання "Гордон" Олеся Бацман заявила, що Данилко пропонували великі гроші за те, що він стане президентом. Шоумен, однак, відмовився, оскільки "хотів зберегти себе". Можливо, через роки він поміняє свою позицію на цей рахунок і на наступних виборах президента ми вже побачимо його в президентських перегонах.

Нагадаємо, раніше відомий український астролог Влад Росс, який, крім усього іншого, є також астрополіттехнологом заявив про те, що незабаром чинного президента України Володимира Зеленського очікує крах.

Так, за словами Росса, наступний рік для Зеленського буде справжнім випробуванням. Наприклад, є ймовірність, що в 2022 році на президента буде скоєно замах, а також відбудеться спроба державного перевороту. Замах на главу країни має відбутися приблизно в березні наступного року.

Популярні новини зараз

Швидше викопуйте буряк: які ознаки говорять про те, що настав час прибирати овоч з грядок

У Росії оголошено історичну евакуацію населення: найпотужніші вибухи та удар по секретному ракетному об'єкту

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що мольфарка заявила, що в майбутньому не буде "ні Зеленського, ні Путіна".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі перерахували двійників Володимира Путіна.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, звідки почнеться вторгнення РФ в Україну.