У російському МЗС вважають, що захід має намір розв'язати в Україні "маленьку войнушку"

Відносини Росія і України останнім часом напружені як ніколи, і Міністерства закордонних справ обох держав регулярно обмінюються різними звинуваченнями на адресу один одного. Цього разу глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що західні країни мають намір розв'язати в Україні "маленьку войнушку", щоб звинуватити в цьому Москву. Про це він заявив під час інтерв'ю російському журналісту Володимиру Соловйову, яке було опубліковано на YouTube-каналі "Соловйов Live".

Так, на думку Лаврова, захід в даній ситуації займає "хамську позицію". На його думку, захід і НАТО підбурюють прибалтійські держави, Польща і Україна і це, зазначає глава російського МЗС, "абсолютно очевидно".

Крім того, Лавров заявив, що західні партнери України "накачують її озброєннями" для того, щоб спровокувати "маленьку войнушку". Таким чином, на думку Лаврова, Захід підтримує мілітаристичні настрої в Україні щоб спровокувати військовий конфлікт, щоб потім звинуватити в ньому Росію, ввести проти неї черговий пакет санкцій, які придушать Російські конкурентні можливості.

Нарешті, він заявив, що Російська Федерація не зацікавлена в тому, щоб порушувати Мінські домовленості і пригрозив, що ті, хто будуть їх порушувати "нехай нарікають на себе".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у США заявили про те, що РФ серйозно розглядає напад на Україну.

Популярні новини зараз

Соковиті баклажани з фаршем у клярі: ці котлети стануть вашими улюбленими до пюрешки

18 годин без світла - нова реальність: українців попередили про складний період та нові графіки

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян поїхали до Нью-Йорка та влаштували романтику

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля українського кордону" заворушилися " російські війська.

Також "Hyser" писав, що в РНБО розповіли про те, що допоможе перемогти Росію в разі нападу.