В Україні очікується сильне погіршення погодних умов.

Останні дні в країні і так видалися морозними, а місцями ще й сніговими. Однак на цьому погода дивувати не перестане. Так, згідно з прогнозом синоптиків, в неділю і понеділок, 26-27 грудня, в західних регіонах України очікується негода. Про це пише "Апостроф".

Відповідною інформацією на цей рахунок поділилася прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. У їхньому повідомленні сказано, що у зв'язку зі снігопадами та хуртовинами, в горах Івано-Франківської та на високогір'ї східної частини Закарпатської областей очікується висока сніголавинна небезпека (4 рівень).

Також на високогір'ї Західної та центральної частини Закарпатської області збережеться значна сніголавинна небезпека (3 рівень).


До слова, і до цього у своїх прогнозах синоптики говорили про те, що вже вночі 26 грудня сильно похолодає в Україні. Однак все ще могло помінятися, адже від погоди можна очікувати всякого. Наприклад, на цих вихідних було і потепління, і похолодання, і навіть опади, і як наслідок ожеледиця.

Опади прогнозують синоптики в Україні і завтра. При цьому температура повітря буде значно різнитися: у центральних областях вдень -4 -6 градусів, а вночі -11 -13; на півночі країни вдень -4 -6 градусів, вночі -11 -13; у західних областях вдень -4 -6, вночі -11 -13 градусів; у східних областях від -8 -10 вдень, а вночі -13 -15 градусів; на півдні країни від 0-2, а вночі-6-8 градусів.

Раніше "Hyser" писав про те, де в Україні випаде сніг у новорічну ніч.

Також наш портал повідомляв, що українцям назвали дати чергового удару суворої зими.

Нагадуємо, що в Україні намете до метра снігу, але тільки в деяких регіонах.