Знаменитий український астролог розповів про те, що незабаром Путіна вб'є хворобу

Багато українців очікують того, коли президент країни-агресора Володимир Путина покине свій пост, і знаменитий український астролог Влад Росс в ексклюзивному матеріалі розповів, що найближчим часом Путін серйозно захворіє. Про це повідомляє Інформаційний портал "УНІАН".

Так, Росс заявив, що Путіна вже зараз можна вважати "ходячим трупом". Згідно з давнім пророцтвом карлик, чи то пак Путін, спуститься з плечей титана, тобто Бориса Єльцина, після чого буде тягнути жалюгідне існування в лабіринті, де і помре. Лабіринт, розповідає Росс, пов'язаний з підземним царством, а також з бункером, де знаходиться президент Російської Федерації. Надалі Путін припинить залишати свій бункер.

Росс стверджує, що вже сьогодні Путін не здатний фізично "перетягувати" своє тіло, тим більше подорожувати. Крім того, незабаром у російського президента виникне дилема щодо того, хто стане його приймачем, і поки що він розглядає свою дочку Катерину Тихонову. На думку астролога, зараз у Путіна включився останній річний соляр, що може вказувати на те, що Путіна може вбити його ж оточення.

Що стосується наступного президента Російської Федерації, то ним, на думку експерта, стане сьогоднішній мер Москви Сергій Собянін. Вже з ним, вважає Росс, Україна зможе побудувати мир і відновити відносини між країнами.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у США заявили про те, що РФ серйозно розглядає напад на Україну.

Популярні новини зараз

18 годин без світла - нова реальність: українців попередили про складний період та нові графіки

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля українського кордону" заворушилися " російські війська.

Також "Hyser" писав, що в РНБО розповіли про те, що допоможе перемогти Росію в разі нападу.