Народний депутат з фракції "Слуга народ" опинився в центрі скандалу через свою поведінку

Часом можновладці на публіці демонструють себе не кращим чином, а з урахуванням того, що практично кожен має телефон камерою, подібні інциденти рано чи пізно виявляються на огляді користувачів мережі. Нещодавно в подібній ситуації виявився і народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко. Про це повідомляє iнформаційний портал "Українська правда".

Повідомляється, що 18 грудня 2020 року народний депутат "Слуги" Микола Галушко їхав у машині зі своїм водієм, і той порушив правила дорожнього руху. Правоохоронці зупинили автомобіль приблизно о 4 годині ранку за перетин подвійної суцільної смуги. Ролик, на якому відображена реакція народного обранця на ситуацію, однак, сплив тільки через рік.

Так, Галушко сильно обурили дії співробітників правоохоронних органів, і він з використанням лайки почав їм пояснювати, що це автомобіль народного депутата і нібито у поліцейських не було права зупиняти машину за порушення. Поліцейські, у свою чергу, нагадали Галушко, що народні депутати не володіють дипломатичним імунітетом.

Крім усього іншого, в момент бесіди з поліцейськими Галушко звинуватив їх у провокації, а також назвав "дебілами", "наркоманами" і "хворими на голову.

У процесі бесіди з народним депутатом з'ясувалося, що автомобіль, на якому він їхав — Toyota Land Cruiser — належить матері Галушко, в той час він на ній нібито їздить за договором оренди.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Лише яблука та манка: як приготувати соковиті оладки, рецепт

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Після того, як ролик сплив у мережі, в "слузі народу" оперативно відреагували на скандал. Прес-секретар фракції Юлія Палійчук заявила, що у фракції поведінку Галушка вважають неприйнятною і засуджують його дії.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Києві тепловоз протаранив машину з дитиною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена Зеленська вразила всіх на відкритті святкового містечка під ВП.

Також "Hyser" писав, що у мережі сміються над черговою помилкою нардепа Миколи Тищенка.