Всім жителям України повідомили, що в нашу країну зовсім скоро прийдуть дуже сильні морози. Українцям варто приготуватися до великої кількості снігу перед конкретними заморозками.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факт»

Стало відомо, що після досить дощової і не холодної погоди, на території України буде справжня зима. Похолодання будуть починатися вже з вівторка, 21 грудня.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у понеділок, 20 грудня, по всій Україні буде прохолодна погода, середня температура повітря триматиметься близько 0 або з мінімальним знаком «плюс». Південна Україна прогріється найсильніше, там температура повітря становитиме близько 4 градусів вище нуля. Схід, південь і центр України накриє сніг з дощем, а в інших регіонах падатиме сніг.

Погода 20 грудня

21 грудня буде різке похолодання, яке відчує на собі кожен житель нашої держави. У денний час доби температура повітря впаде до -8 градусів, а в нічний час доби буде -10 градусів морозу. Сумська область постраждає найбільше від холоду, так як там буде -13 в денний і нічний час.

Популярні новини зараз

18 годин без світла - нова реальність: українців попередили про складний період та нові графіки

Монатік показав себе таким, яким його ніхто не пам'ятає: тоді він називався "Shark"

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Показати ще

Погода 21 грудня

У середу, 22 грудня, заморозки будуть ще сильнішими і перейдуть у справжні морози. Однак опадів не намічається, буде досить хмарна і холодна погода. У Сумській та Харківській областях температура впаде до -18 градусів у нічний час доби.

Погода 22 грудня

23 грудня погода буде також нещадно холодною.

Погода 23 грудня

24 грудня, наприкінці тижня, практично по всій Україні будуть опади і температура повітря трохи підніметься. У північній Україні падатиме сніг, а в інших регіонах очікується сніг з дощем. Вдень по всій Україні буде від -2 до -4 градуси, а вночі буде холодно – до -10 градусів.

Погода 24 грудня

За прогнозами українських синоптиків, найближчими днями потрібно бути особливо обережними і підготуватися до суворої погоди.

Нагадаємо, що українцям розповіли про жорсткі обмеження до Нового року.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Україну накриють хуртовини.