Відомий український астролог Влад Росс є також астрополіттехнологом. Це означає, що він за зірками може зчитувати політичне та економічне майбутнє країни, а також політичну кар'єру окремо взятих людей. За статистикою, 80% його передбачень збуваються з неймовірною точністю.

Однак не всі прогнози Влада Росса обіцяють багатство і успіх. Так недавно, астролог напророкував швидкий крах Володимира Зеленського. Про це детальніше інформує УНІАН.

За словами Росса, прийдешній 2022 рік стане справжнім випробуванням для українського президента. Є ймовірність, що на Зеленського буде скоєно замах, а також спроба зміни влади в країні.

"Коли Сатурн увійде в будинок кар'єри і смерті, виникне небезпека для життя Зеленського – на нього може бути скоєно замах у березні. Але він виживе",- заявив астролог Влад Росс.

Також, астрополіттехнолог зазначив, що буде новий Майдан і спроба повалення Володимира Зеленського. Астролог зазначив, що до цього докладе руку Володимир Путін.

"Путін спробує повалити Зеленського з посади, і робити він це буде через Майдан. До Нового року Майдан розкочегарити не вдасться, тому що всі будуть зайняті святами, але після свят почнуться обурення, тарифні бунти, проблеми з газом і електроенергією. На тлі всього цього Зеленському буде вкрай складно втриматися при владі, і в лютому-березні його може знести Майдан",- резюмував астролог.

Популярні новини зараз

Лише яблука та манка: як приготувати соковиті оладки, рецепт

У Росії оголошено історичну евакуацію населення: найпотужніші вибухи та удар по секретному ракетному об'єкту

45-річна Маша Єфросиніна показала, як може виглядати жінка: плоский живіт та обличчя, як у 25

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Показати ще

Будемо сподіватися, що ніяких повстань, протистоянь і замахів новий рік не принесе в Україну. І передбачення, які були зроблені для Володимира Зеленського потраплять в 20% нездійснених передбачення Влада Росса.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Ірина Геращенко зганьбилася під час засідання парламенту.

Нагадуємо, що Володимир Зеленський розповів, як діятиме українська армія у разі вторгнення РФ.

Також портал Hyser інформував, що Олена Зеленська вразила українців стильним діловим вбранням.