Експерти-астрологи розповіли українцям, що їм потрібно зробити в прийдешній повний місяць

Незабаром настане повний місяць, 19 грудня поточного року Місяць досягне свого піку о 06: 58 за київським часом. Повний місяць в цьому місяці відбудеться в сузір'ї Близнюків. Інформаційний портал "Главред" розповів про те, що не можна робити в повний місяць щоб уникнути проблем зі здоров'ям і не залучати біди.

Так, астрологи попереджають про те, що Місяць в Близнюках не дуже сприятлива для початку нових проектів і проведення великих угод. Розташування планет в цілому досить невдало для проведення фінансових операцій, в тому числі і в позиці грошей або вкладі їх сумнівні проекти.

Повний місяць 19 грудня ще називають "холодним Місяцем", "сніжним місяцем" або "траурним Місяцем". Крім того, вже 21 грудня відбудеться найдовша ніч року — день зимового сонцестояння.

День повного місяця краще провести в спокійній обстановці, уникаючи конфліктів, сварок і розбіжностей. День промені присвятить занять творчістю або медитацій. Прогулянка на свіжому повітрі може піти на користь не тільки здоров'ю, але і думкам і почуттям.

Є, однак, і речі, які в повний місяць не рекомендується. Наприклад, в цей день не варто починати щось нове, міняти роботу, проводити хірургічні операції, відправлятися в поїздки, стригти або фарбувати волосся і нігті, а також зловживати спиртним і переїдати.

Популярні новини зараз

Опале листя - справжній скарб: як використовувати їх на городі, неймовірна користь

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Показати ще

Існує також ритуал, який дозволяє залучити гроші. Його необхідно проводити в ніч на повний місяць, тобто з 15 на 16 місячну добу. Для цього потрібно вийти на вулицю з монетою в руках і, дивлячись на місяць, три рази сказати "йду на торг купцем, повертаюся на соболі молодцем, заношу додому скарб, дай Бог стільки грошей, що б не було куди класти. Амінь."

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які чоловіки за знаком Зодіаку є кращими коханцями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, в якому вбранні краще зустрічати 2022 рік.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які прикмети допоможуть задобрити Водяного Тигра в новорічну ніч.