Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська відвідали урочисті заходи, приурочені до 30-річчя Української Асоціації футболу. В урочистостях брали участь президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александер Чеферін, а також багато видатних українських футболістів різних років.

Про це повідомляє сайт Офісу Президента.

"Ми готові бути господарями фіналів Ліги Європи, Ліги конференцій, фіналу Ліги Націй, жіночого чемпіонату Європи. Все це не мрії. Все це-наші плани і цілі", - заявив український президент.

За словами президента, планується побудувати першу навчально-тренувальну базу збірних, надавати всебічну підтримку футболу. Зеленський також брав участь у презентації майбутнього проекту будівництва.

"Буде реалізована найамбітніша мрія українського футболу - буде побудована тренувальна база для національних збірних",- написав глава УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Павелко подякував Президенту України Володимиру Зеленському та президенту УЄФА Александеру Чеферіну за підтримку в реалізації майбутнього проекту. За словами Павелка, роботи з цього проекту повинні початися в 2022 році.

Популярні новини зараз

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Показати ще

За словами Павелка, основні цілі українського футболу залишаються незмінними. Як і завжди, на першому місці знаходяться діти і юні таланти.

"Наш незмінний пріоритет №1-діти. Необхідно залучати їх у спорт і займатися вихованням нових зіркових футболістів України! Ми маємо намір продовжити реалізацію проектів з розвитку футбольної інфраструктури, підтримки дитячих та юнацьких змагань. Ми буде домагатися своїх цілей і нових вершин разом з УЄФА", - заявив Павелко.

На торжестві були присутні 32 представники іноземних делегацій. Крім цього, були запрошені легенди нашого футболу, ветерани, футболісти збірної України, тренери, арбітри, а також представники регіональних футбольних асоціацій.

Вже давно футбол в Україні набув великої популярності серед громадян. Багато українців вболівають за різні команди, але коли на поле виходь збірна України, то серця українців б'ються в унісон і кожен вболіває за нашу команду. У футбольній історії було багато різних моментів, були і хвилини величезної радості і радості, а також були хворобливі програші, але українці ніколи не переставали підтримувати наших футболістів. Але всі ці перемоги і невдачі тільки ще більше загартовують гравців, які рухаються далі.

Україна вже увійшла в історію світового футболу, але не збирається зупинятися на цьому і готова підкорювати нові вершини.

Раніше "Hyser" повідомляв, що перша леді України Олена Зеленська вийшла в світ в стильному образі.

Наш портал писав, що опубліковано список найвпливовіших політиків України за 2021 рік.