У мережі повідомили дуже приємну новину для всіх фанатів українського боксера Василя Ломаченка. Стало відомо, що Василь Ломеченко виграв у важливому бою, але він не захотів нокаутувати свого опонента на рингу, що привернуло дуже багато уваги з боку всіх українців (і не тільки).

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «Спорт»

Є свіжа інформація про те, що український боксер легкої ваги Василь Ломаченко виграв бій проти свого опонента Річарда Коммі.

Бій був проведений в Нью-Йорку, США, 11 грудня.

Потрібно підкреслити, що Василь Ломаренко відмінно провів третій раунд, де завдав кілька акцентованих атак. Однак найцікавішим залишився той факт, що український боєць зумів знатно похитнути свого супротивника, але не став його добивати.

Варто відзначити, що в сьомій трихвилинці український боксер відправив Річарда Коммі в нокдаун. У цьому ж випадку Василь Ломаченко не став добивати свого супротивника, що викликало дуже багато питань.

Популярні новини зараз

Опале листя - справжній скарб: як використовувати їх на городі, неймовірна користь

Лише яблука та манка: як приготувати соковиті оладки, рецепт

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Показати ще

В результаті цих подій бійці провели всі 12 раундів на рингу, і без зайвих сумнівів перемога дісталася Василю Ломаченку. Судді прийняли одноголосне рішення і назвали переможця цього епічного бою.

Дуже важливо помітити, що в бою з Коммі, Василь завоював пояс WBO Inter-continental, який в перспективі може вивести його на поєдинок проти абсолютного чемпіона світу Джорджа Камбососа.

Перемога над коммі стала другою для українця в 2021 році. У липні він переміг у битві з Масайоші Накатані.

"Василь - дуже порядний боксер. Він не хоче травмувати суперника", "було смішно просто дивитися іноді! як він його відпускав спеціально... без букмекерів не обійшлося", "вітаю Василя! Хороша робота, проти теж амбітного африканського нокаутера (30-27ко). Вийшло досить односторонньо, ще й впустив по ходу бою. Загалом чекаю подальшого розвитку в цій вазі. Тепер справа за вигідною пропозицією для Камбососа", - залишають коментарі Фанти відомого українського боксера.

Коментарі

Нагадаємо, що київський мер Володимир Кличко в черговий раз став посміховиськом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що український боксер потрапив під колеса трамвая.