Синоптики розповіли про те, якою буде погода в перші вихідні грудня 2021 року

В Україні настала зима, і поки що погода не відходить від норм минулих років. Повідомляється, що перші грудневі вихідні будуть трохи морозними, з опадами у вигляді мокрого снігу і досить високою температурою в окремих частинах країни. Про це повідомляє iнформаційний портал "Волинь Online".

Так, в суботу, 4 грудня, в центральних, західних і північних областях вдень випадання опадів не очікується. Погода буде прохолодною і вологою, термометри вдень покажуть від -1 до 2 градусів вище нуля. Вночі в Закарпатті, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях похолодає до 10-11 градусів нижче нуля. У Київській, Чернігівській, Вінницькій, Сумській, Хмельницькій та Рівненській областях вночі буде невеликий мороз до -4 градусів. У Полтавській та Кіровоградській областях може випасти мокрий сніг.

У південних і східних областях України, які знаходяться в теплому секторі циклону, погода буде не морозною, але можливе випадання дощів з мокрим снігом. Найтепліше буде в Луганській, Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях — до 8-9 градусів тепла вдень.

У неділю, 5 грудня, в Центральних, Північних і західних областях погода буде такою ж, як і в суботу. Вдень сніг може випасти в Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях. У південних і гілкових регіонах буде прохолодно - від 3 до 6 градусів вище нуля. У Луганській, Донецькій та Запорізькій областях пройде дощ зі снігом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що астрологи розповіли, в яких нарядах краще зустрічати Новий Рік.

Популярні новини зараз

Допоможе звичайний лимон: як треба варити яйця, щоб вони не луснули та не тріснули

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Це потрібно зробити найближчим часом: чим підгодувати малину, щоб гілки ломилися від ягід

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, які речі не можна дарувати на Новий Рік.

Також "Hyser" писав, що українців попередили про потужні магнітні бурі в грудні.