Арсен Аваков висловив сумніви в тому, що Зеленського вдруге оберуть президентом

Колишній глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков перебував в уряді дуже довгий час. Нещодавно він в інтерв'ю інформаційному порталу "Українська правда"заявив про те, що він не вірить в те, що Зеленський стане президентом вдруге.

За словами колишнього чиновника, для того, щоб Зеленського могли обрати на другий президентський термін, йому прямо зараз необхідно істотно поміняти структуру управління держави, а до цього, впевнений Аваков, президент поки не готовий.

Крім того, Аваков додає, що на електоральному полі у Зеленського повинен з'явитися досить сильний кандидат у президенти — Разумков. За словами Авакова, те, що Разумкова вигнали з парламенту лише додасть йому зайвий рейтинг.

Що стосується відносин із Зеленським, то Аваков заявив, що з тих пір, як він покинув пост, він майже не підтримує з президентом контактів. У Авакова також запитали, чим обумовлена його критика кадрової політики Зеленського, на що він відповів, що йому і легко і приємно говорити правду, оскільки він тепер не скутий ніякими обмеженнями.

Екс-міністр також вважає, що Зеленський стає авторитарним, це пастка, в яку він потрапив і з якої дуже проблематично вибратися. Пастка "зачинилася" коли на парламентських виборах з'явилося монобільшість.

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Що потрібно зробити, щоб шашлик вийшов ідеально м'яким: секрети мангальників

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, як видаватимуть тисячу гривень за вакцинацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тимошенко і Порошенко збираються зустрітися із Зеленським.

Також "Hyser" писав, що з'явилися подробиці замаху на Олену Зеленську.