Партія «Держава» вшанувала пам'ять загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні і заявила, що пам'ятає їх подвиг. За їхніми словами, зараз в Україні теж відбувається окупація, правда не нацистська, а внутрішня. Про це сказано в їхньому Telegram.

«Через десятиліття ми бачимо, як форма окупації змінюється, наші народи намагаються підбурити і розділити, знищити нашу героїчну історію, традиції, культуру і економіку. У 21 столітті окупанти не оголошують війну, а купують у власність закордонних корпорацій українську землю, використовують кредитну кабалу, фінансують українських політиків, в'яжуть країни військово-політичними «європейськими векторами» і створюють нестерпні умови існування народу через божевільні тарифи ЖКГ, скорочення соціальних гарантій держави і прав робітників», - зазначено в публікації

Як зазначено в публікації, зараз відбувається альтернативна окупація, адже, за їхніми словами, створюються невідповідні умови для нормального життя. Як зазначено в публікації, завдання нашого покоління це вийти з під цієї, за їхніми словами, окупації.

«У цей день, 80 років тому об'єднані нацизмом армії Європи напали на нашу Батьківщину, з метою окупації і знищення радянського багатонаціонального народу. Наші предки прийняли бій і героїчно стояли на смерть на захисті Вітчизни і майбутнього наступних поколінь», - зазначено в публікації.

Нагадаємо, Hyser повідомляв, що партія «Держава» жорстко виступила проти фінансування «п'ятої колони».

Раніше Hyser публікував заяву «Держави» проти земельної реформи.

Популярні новини зараз

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще