У четвер і п'ятницю, 11 і 12 березня, в Україні знову похолодає

Про прийдешнє падіння температури, штормові пориви вітру і можливі опади, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, попередила блогер-синоптик Наталка Діденко.

У четвер все ще можна буде відчути відносно весняну погоду з Сонцем і повною відсутністю будь-яких опадів. Антициклон "Luitgard", що прийшов на територію нашої країни віджене вологі густі хмари, і на час заблокує стрімкий циклонічний процес, який обов'язково прийде з атмосферними фронтами з північного заходу Європейського континенту.

Однак пізніше, циклони "Klaus" і "Jozef" вплинуть на рівень атмосферного стовпця над норвезьким морем, і це безумовно відіб'ється на русі всіх європейських повітряних мас. І вже в п'ятницю, 12 березня вони принесуть в Україну складні погодні умови, зі значними опадами та поривами штормового вітру.

Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео

Втім, у четвер буде поки ще сухо. У східних і північно-східних регіонах, в темний час доби, позначки на термометрах покажуть від - 4 до - 9 градусів за Цельсієм, а в центральних областях буде ще холодніше: від - 9 до - 14 градусів за Цельсієм. У західних регіонах температура не опуститься нижче нуля. Вдень 11 березня, коливання температури складуть від - 3 до + 3 градусів за Цельсієм. Тепліше - тільки на заході України: від + 4 до + 7 градусів за Цельсієм, але з різкими поривами вітру.

У столиці України четвер пройде без опадів. У ніч на 11 березня очікується від - 4 до - 6 градусів за Цельсієм, а області ще нижче. Вдень же стане трохи тепліше: від 0 до + 2 градусів за Цельсієм. Але вже в п'ятницю, погода стане не такою привітною, і цілком можливі опади.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що через нерозумне витрачання води, Кримський півострів перетворюється на соляну пустелю.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що несприятливі погодні умови змусили приспустити найбільший прапор України.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що в Українському гідрометцентрі назвали дати, коли в нашу країну все ж прийде справжня, а не календарна весна.