У Lamborghini Urus, Aston Martin DBX707 та Bentley Bentayga, схоже, з'явився дуже гідний конкурент. При цьому бренд BMW вкотре підтвердив, що його автомобілі відрізняються високою якістю механізмів та збирання.

Так стало відомо, що лінійку BMW XM 2023 поповнила топова спортивна версія Label Red. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті марки.

Вже за кілька днів, 18 квітня, всі автолюбителі зможуть побачити новий надпотужний кросовер на автошоу в Шанхаї, а з серпня стартують його продажі за ціною приблизно від 185 000 доларів.

Випускатимуть новий кросовер у США на заводі у Спартанбурзі. Першою на конвеєр стане лімітована версія 500 екземплярів у кольорі Frozen Carbon Black з червоним декором кузова.

Стало відомо про всі переваги BMW XM Label Red, про яку експерти вже говорять як про найпотужнішу модель M з будь-коли створених.

Кросовер BMW XM Label Red отримав гібридну установку потужністю 748-сильну гібридну силову установку M Hybrid, яка включає 585-сильний 4,4-літровий бензиновий турбомотор V8 і інтегрований в 8-ступінчасту автоматичну коробку передач 197-сильний електромотор.

Популярні новини зараз

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Показати ще

Відомо, що BMW XM Label Red може прискоритися до 100 км/год за 3,8 секунди (на півсекунди швидше за стандартний XM), а також здатний розвинути 290 км/год. При цьому витрачається лише 1,7 л на 100 км.

А ось на електротязі кросовер може проїхати до 83 км із максимальною швидкістю до 140 км/год за рахунок батареї на 27,5 кВтг. Під час руху на електротязі доступний саундтрек IconicSounds Electric, розроблений знаменитим Гансом Циммером.

Новинка зберегла від базового BMW XM повнокероване шасі, повний привід M xDrive з окремим режимом 4WD Sand для руху по піску, адаптивну підвіску з активними стабілізаторами поперечної стійкості, спортивну вихлопну підвіску та ряд іншого обладнання, включаючи широкий перелік систем активної безпеки та допомоги водію.

Відрізнятися від звичайних XM модель Label Red будуть забарвленням кузова BMW Individual Frozen Carbon Black з акцентами Toronto Red (можна замінити на чорні), червоними шильдиками та особливою кольоровою схемою салону.

Читайте також:

У Європі продають рідкісний український позашляховик часів СРСР. Просять 16 тисяч євро.

У мережі показали моделі рідкісних ЗАЗ, які були схожі на іномарки .

Це Бог послав знамення: у Росії всі річки починають фарбуватись у червоний колір. Ванга попереджала

Бункер розсекречено: ліквідовано першого друга Путіна. Відмовили всі органи