В Україні було продано унікальний Daewoo Lanos, який вирізняється своїм дивним тюнінгом. Незважаючи на незвичайний зовнішній вигляд, цей автомобіль все ж таки знайшов свого нового власника.

Докладніше про незвичайний тюнінг Daewoo Lanos читайте у нашому матеріалі.

Інформація про це незвичайне Daewoo Lanos навіть потрапила в популярний автомобільний блог, де його описували як приклад «царства колгоспного тюнінгу».

Зовнішній вигляд автомобіля відрізняється від звичайного Daewoo Lanos масивним обважуванням, що включає потужні бампери та крила, а також передніми фарами від Honda Accord 7 та ліхтарями у стилі старих Ferrari. Задні ручки обрамлені кришками, а салон отримав нові сидіння з двоколірним оздобленням, включаючи алькантару, та спортивне кермо.

Крім того, під капотом цього автомобіля встановлений потужний і нестандартний двигун - 2,0-літровий двигун від Opel Calibra потужністю не менше 150 к.с.

Варто зазначити, що спочатку автомобіль продавався за 5000 доларів, але зрештою його придбали за $4000. Незважаючи на цей незвичайний тюнінг, новий власник цього Daewoo Lanos зумів переконатися в його потенціалі і придбав його, попри те, що багато людей були здивовані тим, що цей Daewoo Lanos може бути проданий.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Різкий стрибок до 122 грн: скільки зараз коштують яйця та соняшникова олія у супермаркетах

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Показати ще

Daewoo Lanos, фото: скріншот із мережі

Daewoo Lanos, фото: скріншот із мережі

Читайте також: