Для українців ідеальне місце, щоб сховатись від суєти міста, роботи, домашніх справ і з головою поринути у відпочинок на природі це дача. А от у Європі та й взагалі у світі не так багато заміських будиночків, як в Україні. Саме тому їх з успіхом замінюють будинки на колесах, кемпери та житлові причепи.

І справді, у 70-х роках XX століття популярність трейлерів і будинків на колесах зростала шаленими темпами, вивівши автомандрівки на новий, недосяжний раніше рівень якості. Так, завдяки новим матеріалам у виробництві, новим технологіям та новому обладнанню будинок на колесах вже тоді став дуже технологічним і якісним.

І ось стало відомо, що в Україні продається за 18 800 $ мобільний дім повністю обладнений всім необхідним для проживання.

Придбавши таке житло, кожен житель мегаполісу зможе в теплий період року (весна, літо, осінь) вирватися на свіже повітря до природи: поїсти шашликів, поніжитися на травичці, а якщо є діти, то оздоровити їх овочами та фруктами з грядок і саду.

Як стало відомо з ресурсу AUTO.RIA, в будинку, який можна ставити біля озер, річок, реакреаційних зон чи просто в мальовничій місцевості, є аж 4 кімнати, а також душ і туалет.

В такому будиночку буде затишно перечекати дощ або будь-яку негоду, заночувати з друзями або родиною, відчути себе не гірше, ніж удома. А ще, каже продавець, маючи мобільний будиночок, який надійно закривається, можна бути спокійним за безпеку під час сну або за збереження речей, коли власники відсутні.

Популярні новини зараз

Лілія Ребрик без макіяжу показала, як виглядає її донька: "Відчуває моє дихання..."

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Що стосується параметрів, то довжина будинку 11,5 метрів, ширина 3,7 метри, а висота 3,2м.

Також власник вказує, що в будинку є газ та електрика, а пробіг складає 11 тис. км.

Читайте також:

Щоб не стояти у чергах: як швидко отримати електронний рецепт на ліки. Інструкція

Вербна неділя: що заборонено робити цього дня. Дати для католиків та православних

Готуйте гроші: кому доведеться платити податок на будинок у селі чи дачний будиночок