У мережі розмістили публікацію про унікальний і неймовірно рідкісний лімузин, якому понад 90 років. Так, на одному з аукціонів можна побачити надзвичайно рідкісний лімузин Tatra, який випускався у далеких 30-х роках.

Є інформація про те, що на одному з американських аукціонів можна побачити один із 106 екземплярів Tatra T77. Так, цей автомобіль свого часу здивував буквально всіх, природно, тільки тих, хто зміг його побачити, оскільки він вважається справжньою рідкістю.

Є інформація про те, що цей лімузин випускався 1934 року. Цю раритетну машину планують продати за кілька мільйонів доларів США.

У свій час Tatra займалася не тільки виробництвом вантажівок і трамваєв, але і легкових авто. Саме Tatra T77 стала одним із найпрогресивніших автомобілів у 30-х роках. Над розробкою цього проекту працювали австрійський інженер Ганс Ледвінка та конструктор дирижаблів Zeppelin Пауль Ярай.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Tatra T77 має унікальний аеродинамічний кузов, якому можуть позаздрити навіть сучасні моделі. Це говорить, що автомобіль 30-х років настільки обтічний, як і сучасні Tesla Model S та Mercedes EQS.

Крім цього, двигун у Tatra T77 знаходиться ззаду, він має повітряне охолодження та об'єм 3 літри. Його потужність складає 60 кінських сил, а завдяки обтічній формі авто, Tatra може розігнатися до 145 км/год.

Читайте також:

Це вбереже автомобіль та ваш гаманець. Як за кілька секунд перевірити якість бензину

Дідусь нікому не показував: у Канаді знайшли занедбаний гараж, де ховали рідкісні автомобілі. Фото