У мережі розмістили унікальну публікацію про несподіваний радянський автомобіль. Стало відомо, що за часів Радянського Союзу виготовлялися досить дивовижні екземпляри, саме про один із них зараз і буде мова.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин про автомобілі.

Напевно, кожен житель України знає, чи щонайменше чув, про таку машину як Таврія. Так, з'явилися відомості про те, що десятки років тому було випущено унікальну модифіковану Таврію, яка так і не потрапила до серії.

ЗАЗ-1106: архівне фото

Насамперед хочеться сказати, що вона має досить незвичний для тих часів дизайн. З першого погляду її можна переплутати навіть із знаменитою Tesla Ілона Маска.

Найдивовижнішим залишається те, що цю Таврію показали ще у 90-х роках. Цей автомобіль може похвалитися своїм футуристичним дизайном, тому що в ті далекі часи він виглядав так, ніби прийшов із майбутнього.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

ЗАЗ-1106: архівне фото

Щодо розробки, то ця Таврія, відома як ЗАЗ-1106, почала вироблятися ще в далекі 80-ті роки. Варто зазначити, що самі дизайнери цього автомобіля бачили його таким у майбутньому.

ЗАЗ-1106: архівне фото

Не дивно, що в 90-х роках ця машина не потрапила до серії, оскільки після розпаду СРСР все було дуже важко зі зрозумілих причин.

Читайте також:

Коли руки ростуть із правильного місця: у мережі показали прототип української Таврії. У росіян така не вийде

«Біла козачка»: в Україні виставили на продаж рідкісну Таврію без пробігу

Кур'єри з Glovo оцінять: у мережі показали «Таврію» для служби доставки