Мешканцям України розповіли, як вплине російський терор на ціни на паливо. У зв'язку з тим, що Росія часто масово обстрілює Україну ракетами, один з експертів розповів, як це вплине на ціну на бензин.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «УНІАН»

Директор Консалтингової групи А-95 Сергій Куюн вирішив звернутися до українців і сказав, що, на його думку, ціни на бензин не повинні зростати через масований ракетний обстріл Росії.

«Ситуація дуже нервова, тому що очікуємо з 5 грудня ембарго на імпорт російської нафти до Європи, і є досить суттєва знервованість на ринках. Але бачимо, що ціни тримаються якогось коридору – по 90-95 за барель нафти. Це трохи вище, ніж було у вересні, але й істотного зростання не відбувається», - сказав Сергій Куюн.

Крім цього, фахівець зазначив, що різкого зростання цін на пальне не очікується. Наприклад, якщо порівняти жовтень, то бензин, швидше за все, залишиться на цьому ж рівні. Що стосується «дизеля» та газу, то тут ситуація трохи інша.

«Бачимо, що є певний потенціал для зростання цін на дизпаливо, але це близько 1 грн за літр. Щодо бензину стабільна ситуація, не очікуємо жодних змін. За скрапленим газом також можливі невеликі коригування, тому що зараз намітився невеликий дефіцит на ринках Європи цього продукту і може бути невелике зростання цін», - продовжив директор Консалтингової групи А-95.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Читайте також:

Що буде із цінами на бензин з початку нового року і чи варто робити запаси. Роз'яснення Нацбанку

Такого ви не бачили: як унікальна Tesla із бензиновим двигуном проїжджає 3 тисячі кілометрів. Відео