У мережі з'явилася інформація, що легендарний український мотоцикл Дніпро нібито з'явився у новому образі. Цей мотоцикл став не бензиновим, а еклектичним, що здивує кожну людину, яка чула про нього.

Відповідна інформація та фотографії з'явилися в мережі.

Старий український мотоцикл відродився та почав жити новим життям. Дніпро перетворився на електробайк, який виробляє Delfast.

Цілком імовірно, що ці легендарні мотоцикли в новому вигляді надійдуть масове виробництво. Перші зображення електробайка Dnepr E-Motorcycle були оприлюднені компанією Delfast, яка відродила цей екземпляр.

Мотоцикли Дніпро відроджує компанія Delfast

Крім цього, Delfast добре відомий своїми електровелосипедами, які купують на території США та Європи. Також патруль у Мексиці їздить на них.

Популярні новини зараз

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Важливо відзначити, що український гонщик Сергій Малік встановив світовий рекорд в американському Бонневілі на цьому новому мотоциклі.

Прототип Dnepr встановив світовий рекорд швидкості

Dnepr E-Motorcycle - кросова модель мотоцикла масою 170 кг. Він має двигун потужністю 47,5 к. с. та 35 кВт. Ці параметри дозволяють йому розігнатися до 164 км/год, а ємність його батареї – 7,2 кВт∙год.

Потрібно визнати, що цей новий мотоцикл може здивувати багатьох, особливо тих людей, котрі в молодості розсікали на класичному мотоциклі Дніпро.

Викрадають машини та мотоцикли: як російські військові тікають із України. Відео

Так тримати! Українські селяни на мотоциклі віджали міномет у росіян. Відео

30 років стояв у пилюці: у покинутому сараї знайшли новенький радянський мотоцикл Схід-3М

Секретний мотоцикл КДБ СРСР: навіщо агентура чіпляла "коляску-труну" і що в ній возили. Відео