Популярний автомобільний блогер поділився своїми враженнями від радянської автомобільної класики

"Запорожець"- мабуть, один з найвідоміших і, зважаючи на відносно низьку ціну, найпопулярніший радянський автомобілів. Сьогодні ці машини люблять, реставрують і бережуть безліч автолюбителів. Блогер з каналу "ASATA Channel"розповів про свої враження від бойової класики.

В першу чергу блогер звернув увагу на те, що" Запорожець "стояв на конвеєрі аж до 1994 року, і, з огляду на те, наскільки сильно він застарів навіть до того моменту, російському автопрому не робить честі те, що він продовжує випуск ровесника" Запорожця " — "Ниви".

У салоні блогер також звернув увагу на кількість невеликих деталей, які як і раніше використовуються в сучасних російських машинах, наприклад, ті ж дверні ручки з "Ниви", які в ЗАЗ-968М, правда, не пластикові, а металеві.

Сьогодні машина виділяється яким-небудь відсутністю пасивної безпеки, зокрема, відсутність підголівників і багажник спереду, в якому ще й лежить запасне колесо. При їзді відчувається, які слабкі в" Запорожці " гальма, при тому що швидкість він набирає непогано.

Блогер підвів підсумки, сказавши, що більшість автолюбителів люблять не сам "Запорожець", а теплі спогади про епоху, з якою він пов'язаний. У самій же машині, на його думку, їздити просто страшно.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які машини не зможуть пройти техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі автолюбитель перетворив "Славуту" на електрокар.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, який позашляховик в 70-х роках випускав АЗЛК.