У мережі розмістили дивовижну інформацію, в якій йдеться про те, що на території України почали виробляти електромобілі. Так, це може здатися дуже несподіваним, проте таких чуток ходить все більше останнім часом.

Відповідну інформацію надали на порталі «Главком»

Потрібно повідомити, що на території нашої держави почали виробництво електромобілів. Є відомості про те, що ці нові машини будуть вироблятися на базі «Таврії» або «Славути».

Якщо подивитися на ситуацію чисто з теоретичної точки зору, то українські фахівці можуть робити електромобілі на базі будь-якої машини, проте найдешевшим і вигідним варіантом виявилася «Таврія», так як ЗАЗ вважається самим бюджетним варіантом з існуючих.

Крім цього, є інформація, що нові українські електромобілі, які виробляють на базі ЗАЗ, називаються Kozak EV. Головною фішкою даного екземпляра є цифрова панель приладів, яка пропонується як опція.

Що стосується цін на українські електромобілі, то поки точною суму назвати не можна. Відомо тільки одне, що все залежить від ємності батареї машини. Версія з акумулятором на 12 кіловат-годин коштує 3,7 тисячі доларів.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

Українська публіка, яка дізналася дану інформацію, не змогла приховати свого подиву. Люди не пропустили цю новину повз вуха і почали писати свої думки у вигляді коментарів під відеороликом.

"Красені!!!", "Красива машина", "все прекрасно...тільки якби не одне але-їздити на ЗАЗ небезпечно при будь - якій силовій установці-будь-яка аварія і вона мнеться як фольга...вижити шансів практично нуль. Замість донора можна взяти щось німецьке у чого є хоч якісь зірки на краштестах", "як я вам заздрю)) Мужики!!) ", "Клас, що ще сказати!)) Скажіть, а грубка як працює?", "А Запорожець можливо переобладнати?",- пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали круту тюнінговану Волгу рожевого кольору.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали Запорожець-позашляховик.

Також портал "Hyser" писав, що українським водіям сказали про нові перевірки при ДТП.