У мережі розмістили унікальний відеоролик, на якому можна побачити справжніх ентузіастів. Чоловіки показали свій модифікований Запорожець і багато чого про нього розповіли.

Відповідну публікацію розмістили на YouTube-каналі «KREOSAN»

На кадрах можна побачити, як молоді люди вирішили переробити свій Запорожець, який вони нещодавно купили. Хлопці детально розповідають і показують, навіщо вони купили радянський автомобіль і що вони з нього зробили.

«Я купив Запорожець новий мега проект в Чорнобильській зоні починається !!!",- підписаний відеофайл.

Варто відзначити, що даний проект-дуже вражає. Багато українців, які побачили цей унікальний автомобіль, погодилися, що хлопці точно знають, що вони роблять.

Важливо підкреслити, що на YouTube-канал «KREOSAN» підписано майже 5 мільйонів чоловік, які ретельно коментують кожен пост цих умільців.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Показати ще

"ТА НАВІЩО ПАРИТИСЯ, ДАВАЙ ВЖЕ ВІДРАЗУ ВІДНОВЛЮВАТИ РЕАКТОР !", "Саня, став гуму "озка". У батька стояла на сімці. Так він і по снігу і по полням і по болотах . Вообщем в Чорнобилі саме те . І ще не погано було б мати лебідку", "1. Газовий балон під "капотом" це, звичайно, сильно. 2. Київстонер добре маскується", "капець, така машина і до них потрапила стільки сил в неї вклав попередній власник, навіть уявити складно", "чекаю більше контенту з помідоркою)) зайшло тільки не вбивайте його, нехай він стане легендою)", "Хлопці, ви заряджаєте позитивом!)))", "тримаю вкурсі, чим більше оборотів, тим швидше ти зариєшся задніми колесами, так що менше оборотів, проїхав би в місцях де ти застряг :)", " Кайф хлопці!!! Дивлюся тільки вас! Круто робите!", "у житті я бачив все, але Запорожець з двигуном від Жигулів і з двома радіаторами і солексом на газу бачу перший раз)", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі

Коментарі

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали розкішний модифікований Запорожець.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали Москвич з унікальним салоном.