У мережі показали рендер, який фантазує на тему того, як виглядав би кросовер КрАЗ

Часом автовиробники, які виробляють комерційну техніку, починають випускати легкові машини. У зв'язку з цим, свій легковий автомобіль колись може випустити і російський КрАЗ. Незалежний дизайн показав рендер, на якому представив, як виглядав би кросовер від КрАЗ, якби підприємство вирішило урізноманітнити свій модельний ряд. Про це повідомляє iнформаційний портал "Today".

Так, в мережі з'явилося кілька зображень рендера. На них зображений компактний кросовер, який останнім часом користуються популярністю у автолюбителів. Автомобіль, на відміну від того ж УАЗ "Патріот", відрізняється досить незграбним дизайном. У передній частині кузова розташовані вузькі фари і решітка радіатора, чимось нагадує решітки з кросоверів японського виробника Subaru. У машини досить високий дорожній просвіт, а нижня частина кузова оброблена безбарвним пластиком, що натякає на те, що такий автомобіль був би орієнтований на їзду по бездоріжжю. У кросовера в основному плоский капот, який зліг піднімається з боків.

Кросовер КрАЗ. Фото: Today

У задній частині кузова розташована великі фари, які сьогодні можна зустріти на великій кількості бюджетних китайських кросоверів.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Салон кросовера мав би три ряди сидінь, проте третій ряд, як водиться, через невеликі розміри автомобіля досить тісний і підійшов би для дітей. З іншого боку, в таких автомобілях зазвичай передбачена можливість знімання третього ряду сидінь, що робить багажник досить об'ємний.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що автолюбителі розкрили гараж, в якому знайшли один з перших випущених ВАЗ-2106.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, у яких 5 популярних кросоверів дуже проблемні двигуни.

Також "Hyser" писав, що у мережі на продаж виставили унікальну ралійну модифікацію"Москвича".