У мережі розмістили унікальну публікацію, яка отримала дуже багато уваги з боку автолюбителів. На одному сайті, що продає автомобілі, було виявлено "Таврію" з дуже маленьким пробігом.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Стало відомо, що на території України продають унікальний автомобіль від ЗАЗ «Таврія». Особливою унікальністю даного екземпляра є те, що у нього неймовірно маленьких пробіг – 914 кілометрів.

Потрібно повідомити про те, що на сайті, де продаються автомобілі, можна знайти незвичайну пропозицію – білу «Таврію». Цей хетчбек виглядає дуже свіжим, практично новим.

Таврія

Якщо звернути увагу на салон автомобіля і його забарвлення, то можна подумати, що він дійсно новенький, навіть незважаючи на те, що йому практично 20 років. ЗАЗ-110206 (Таврия Нова) перебувати на сайті «Авториа» в рубриці підтриманих автомобілів.

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео

Показати ще

Автор даного оголошення повідомляє про те, що ця Таврія Нова після покупки отримала антикорозійну обробку, після чого цей автомобіль стояв в гаражі багато років.

Найцікавіше те, що чоловік хоче за цей «антикваріат» 2800 доларів.

Варто відзначити, що є «Таврії» в кілька разів дешевше, але їх стан дуже сильно відрізняється. Є думка, що обов'язково знайдеться ентузіаст, який купить цей автомобіль, так як він в ідеальному стані.

Таврія

Крім цього, цей екземпляр можна спокійно поставити в автомобільний музей України, який буде нагадувати молоді про радянський автопром у всій его красі.

Нагадаємо, що на території України почали ловити людей з підробленими правами.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали унікальний радянський мотоцикл в ідеальному стані.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали дуже рідкісну дизельну Волгу.