Інгредієнти:
- пекінська китайська капуста 0,5 шт.;
- м'ясний фарш 350 грам;
- морква 1 штука;
- пропарений рис 0,3 склянки;
- сіль 0.5 чайн.
- перець чорний мелений на смак.
- томатний соус 2 ст. л.;
- сметана 3 стол.
- вода 300 мл;
- сіль за смаком.
Для начинки рис добре промиваємо в теплій проточній воді до прозорої. У каструлю наливаємо воду, солимо і відварюємо рис протягом 10 хвилин до напівготовності. Далі рис потрібно відкинути рис на друшляк і промити холодною водою.
Тим часом готуємо м'ясний фарш. Його найкраще зробити зі свинини та яловичини у рівних пропорціях.
Моркву очищаємо, миємо та її потрібно натріть на дрібній тертці.
Змішуємо в мисці рис, фарш та моркву. Солимо і перчимо. Якщо фарш вийшов дуже щільним, потрібно додати трохи холодної води.
Загортаємо фарш у лист, віддаючи форму голубця.
З'їдається ще теплим: яблучний рулет, який просять готувати знову та знову, рецепт
Останній жест Брюса Вілліса: родина актора ухвалила рішення, яке може змінити науку після його смерті
Виробники авто вас обманюють: 7 прихованих опцій, які можна активувати самостійно
"Рідкісна дичина": поляки знайшли унікальний пікап на базі "Волги" ГАЗ-21
У миску наливаємо воду, додаємо сметану та томатний соус. Перемішуємо. Солимо і перчимо на смак.
Голубці потрібно залити соусом, що вийшов, який повинен майже повністю їх покрити. Ставимо каструлю із голубцями на середній вогонь і доводимо до кипіння. Далі вогонь потрібно зменшити до мінімального, закрити кришкою та готувати протягом однієї години.
Читайте також:
Українців уже готують до подорожчання картоплі: коли чекати на стрибок цін
Захочеться з'їсти пару штук: як зробити ніжний банановий кекс у мікрохвильовій печі за 5 хвилин
Як швидко почистити часник, щоб не пахли руки. Прості способи
