Шаурма досить давно увійшла в раціон українців в якості швидкого перекусу. Дане блюдо можна приготувати і в домашніх умовах, причому зробити це можна досить швидко.
Отже, для приготування візьміть 3 столові ложки сметани і додайте до неї 3 столові ложки майонезу.
Туди ж видавіть 1-2 зубчики часнику через часничниці.
Додайте дрібку солі, каррі і паприку за бажанням. Також додайте трохи дрібно нарізаного свіжого кропу і перемішайте.
Цибуля та морква: чому ця грядка відлякує шкідників краще за хімію
Кохання накриє з головою: п'ять знаків Зодіаку, для яких 2026 рік стане переломним
Влад Яма після 4 років розлуки вперше зустрівся з батьками, які живуть в Запоріжжі
"Бувають погані календарні збіги": Зеленський заговорив про повну зміну свят в Україні
Візьміть куряче філе, розріжте його на дві частини уздовж. Трохи відбийте, посоліть і поперчіть.
Обсмажте з двох сторін на сковороді. Викладіть на паперовий рушник.
Наріжте дрібно білокачанну або пекінську капусту. Посоліть трохи і перемішайте.
Наріжте невеликими шматочками огірок, помідор і куряче філе. Візьміть лаваш і намажте його отриманою сумішшю. Потім покладіть трохи капусти.
Потім м'ясо, помідори, огірки і трохи соусу зверху.
Поверніть конвертом, як можна щільніше. Покладіть на сковороду швом вниз і підрум'яньте з двох сторін.
Смачна шаурма готова. Приємного апетиту!
Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжні оладки на молоці.
Також Hyser повідомляв, що рецепт салату "примхлива жінка".
