Багато світових знаменитостей підтримали Україну на початку повномасштабного вторгнення і продовжують робити це зараз: у соцмережах, на концертах, приїжджаючи до нас...

Але, серед світових знаменитостей є і ті, хто любить сидіти на двох стільцях. Серед них виявився зараз і співак та актор Джаред Лето, який днями проводив концерт у Сербії зі своїм гуртом Thirty Seconds to Mars.

Джаред Лето в роли Джокера

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у березні 2022 року Джаред Лето висловлював підтримку Україні. Він проводив прямий ефір у Instagram, спілкувався з українськими фанатами та розповідав світові про ситуацію в Україні.

Нині ж, у Белграді, співак висловив бажання виступити в Росії після закінчення цих проблем, маючи на увазі повномасштабну війну в Україні.

На відео, яке розповсюджується в соціальних мережах, видно, як Лето звертається до публіки: "Дякую! Я сумую за вами, друзі, ви знаєте це? Я скажу так, в один день, коли ці проблеми закінчаться, ми приїдемо до вас на батьківщину. , розумієте? Ми повернемось до Сербії, ми поїдемо до Санкт-Петербурга, до Москви».

Популярні новини зараз

Бронь та відстрочки переглянуть ТЦК: мобілізація включає масові перевірки

А ось такого ще не було: від ТЦК тепер не сховатися - мобілізація виходить на новий рівень

Створені для багатства: ці три знаки Зодіаку народжені, щоб купатися в грошах

"Імунітет" на ТЦК: яких українців мобілізація точно обійде стороною

Показати ще

Музикант також згадав про Київ, заявивши: "Ми приземлимося в Києві. Ми влаштуємо вечірку і тусуватимемося разом, окей? Так має бути!".

Джаред Лето, кадр із виступу

Ця заява викликала негативну реакцію серед українських шанувальників. Користувачі соціальних мереж висловили своє обурення, звинувачуючи Лето у зменшенні серйозності війни та ігноруванні підтримки росіянами агресії проти України.

Читайте також:

Дженніфер Лопес зірвала ліфчик для зухвалих поз топлес: а ноги розсувати обов'язково?.

Олена Кравець розповіла про спілкування із Зеленськими та про "Квартал 95": "Берегу мозок і час".