54-річний український телеведучий Юрій Горбунов вже дуже давно знайомий усім у нашій країні.

Починав він із ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі з Машею Єфросініною, але це було настільки давно, що вже мало хто пам'ятає, яким він був тоді. Але Горбунов вирішив нагадати всім українцям, як він змінився за ці роки.

Юрий Горбунов, фото: скриншот

24 серпня, в День Незалежності України, відзначав свій 54-річний ювілей продюсер Юрій Горбунов. Він вирішив згадати значущий момент з минулого, коли країна стала незалежною 33 роки тому. На той момент Юрій був молодим чоловіком, якому виповнювалося 21 рік. Він поділився архівним фото, на якому зображений у той важливий період свого життя.

Юрій згадує, як у молодому віці, будучи студентом театрального інституту і вже працюючи актором Івано-Франківського драматичного театру, він брав активну участь у Революції на граніті. Незважаючи на можливість бути відрахованим з навчального закладу або навіть потрапити під переслідування за націоналізм, молодий студент відчував глибоку причетність до історичних подій того часу.

Юрій Горбунов у молодості, фото із соцмереж

Популярні новини зараз

Як легко позбутися бур'янів на плитці: після цього ваш тротуар буде ідеальним завжди

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Краще купіть це зараз, щоб потім не кусати лікті: запас яких продуктів потрібно підготувати перед складною зимою

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Разом із іншими студентами він був на Хрещатику, виступаючи за зміни в країні, що ще залишалася залежною, і висловлюючи рішучий протест проти нового союзного договору. Ці дії стали важливою сходинкою на шляху до відновлення незалежності України.

Юрій Горбунов зазначає, що тоді ще не можна було передбачити всі випробування, які чекають на країну та її народ у майбутньому, але вже тоді він гордився тим, що мав змогу бути частиною цієї важливої історичної події.

Юрій дуже чітко згадує момент проголошення незалежності України. Він розповідає, що очікував вечора, щоб відзначити день народження з друзями, водячи козу. У той час, коли він був вдома, по радіо транслювалась сесія Верховної Ради. Раптом він почув оплески з радіоприймача, і його батько з кухні закричав, що незалежність проголосована.

Того дня у Франківську відбувся величезний святковий захід, що тривав до ранку, і Юрій разом з усіма був захоплений святкуванням, настільки, що навіть забув про власний день народження.

Читайте також:

Оля Полякова розповіла, чому обрала на 16 років старшого Буряковского: справа не в грошах.

Ось це потужно: Юрій Горбунов показав, як у Грузії зустрічають росіян, які біжать від мобілізації.